Over ons

Door onze passie voor dieren en huisdieren kwamen wij op het idee een herinneringsdoosje voor overleden huisdieren te maken, de PetMem® Box (Pet Memorial Box). Een herinneringsdoosje om een kleine herinnering in te stoppen, met een kaarsje en een mooie afbeelding zodat thuis de herinnering nog lang blijft hangen na het overlijden van een geliefd huisdier.

Onze gedachte achter het doosje is het ‘waarom’. Waarom hebben wij dit doosje gemaakt? Wij weten dat er veel mensen en kinderen enorm rouwen als hun trouwe makker overlijdt. En terecht, die lieve, vrolijke vriend is er niet meer. Ons doosje geeft een fijne herinnering aan het huisdier omdat er bijvoorbeeld een stukje haar, of het favoriete speeltje in het doosje gedaan kan worden.

Wij bieden generieke afbeeldingen aan. Wij laten de herinneringsdoosjes maken met de afbeeldingen die passen bij elke dierenpraktijk, dierenziekenhuizen, dierencrematorium of voor thuis. Onze afbeeldingen zijn van zeer hoge kwaliteit. Onze waxinelichtjes zijn gemaakt van een premium kwaliteit, eco-sensitieve en bevat 0% aluminium. Uiteraard zijn onze doosjes ook te bestellen zonder waxinelichtje.